Limo service

Limo Service is één van de diensten van Taxi Crowne. Bij Limo Service ervaart u de hoogste service die hoort bij optimaal reisgemak. Zo zorgen wij tijdens uw rit voor een drankje, dragen wij uw bagage en reist u in één van onze meest luxe taxi’s. Met de Limo Service van Taxi Crowne reist u als een echte VIP naar elk gewenste plaats van bestemming. Wij halen en brengen u waar en wanneer u maar wilt.

Kosten Limo service

Zie onderstaand de kosten van onze limo service.

limo service

Minimale afname is 2 uur.

Let op: het begin- en eindpunt dienen hetzelfde te zijn.

Amsterdam Airport Service

Onderstaand de kosten om u van Amsterdam naar Schiphol te brengen en weer terug.

amsterdam airport transfer

Deze tarieven zijn alleen geldig tussen Amsterdam en Schiphol. Verblijft u buiten Amsterdam, neem dan contact op voor de tarieven.

Hoe werkt Limo Service?

Als u gebruik wilt maken van de unieke Limo Service van Taxi Crowne kunt op de website gemakkelijk een reservering doen. U vult op de reserveringspagina uw gegevens in en wij doen de rest. Binnen enkele seconden bent u op de hoogte van de ritprijs en is de boeking geplaatst. Het tarief van onze service wordt berekend per uur met een minimale afname van twee uur. Bij Taxi Crown is het mogelijk om zowel geruime tijd vooraf te boeken, als een ‘last-minute-boeking’ te doen.

Service & Comfort

Ervaar het comfort van onze taxi’s. Bij onze Limo Service zit u nog comfortabeler dan in een reguliere taxi. Vooraf nemen wij uw bagage aan en bergen dit zorgvuldig in onze ruime kofferbak op. Na afloop van de rit dragen wij uw bagage tot aan de plaats van bestemming.

Kinderen

Reist u met kinderen? Voor de allerjongsten kunt u aangeven of er een maxi-cosi nodig is. Voor de kinderen tot en met vier jaar leveren wij desgewenst een kinderstoel of een zitverhoging.

Limo service van Taxi Crowne

Wilt u gebruik maken van de uitstekende limo service van Taxi Crowne? Boek dan vandaag nog uw rit. Wij hopen u snel kennis te laten maken met de meest unieke en beste service die wij te bieden hebben.