Over ons

Taxi Crowne is sinds 2014 actief als transparante, klant- en servicegerichte taxicentrale. Het bedrijf verzorgt taxiritten in het hele land maar rijdt vooral in de rook van Amsterdam. Binnen die regio heeft het een uitgebreid netwerk dat bestaat uit ruim vijftig kwaliteitschauffeurs, hotels en goede hotspots. Dat maakt dat Taxi Crowne meer is dan alleen een taxibedrijf.

Brahim Benabadji

Taxi Crowne is opgericht door Brahim Benabadji (28). Deze jonge ondernemer is lang actief geweest binnen de hotelwereld en zodoende kwam hij in aanraking met de taxibranche. Binnen zijn functie was hij veelal de onmisbare schakel tussen taxichauffeurs en hotelgasten. Dankzij hem werden de gasten tijdig voorzien van het benodigde vervoer. Na een aantal jaren sturing te hebben gegeven aan een groeiend netwerk van chauffeurs, maakte hij in 2012 de overstap naar zijn eigen taxi-onderneming:

Brahim zegt hierover:

“Taxi Crowne is niet zomaar een taxibedrijf. Wij willen onze klanten optimaal gemak laten ervaren en doen dat door hen een uitstekende service te bieden. Zo hanteren wij een transparante tariefstelling en zijn wij altijd beschikbaar op elk gewenste plek van bestemming.”

Luxe taxibedrijf

In de loop der jaren is Taxi Crowne uitgegroeid tot een luxe taxibedrijf met goede chauffeurs en een prachtig wagenpark. De chauffeurs zijn beschikbaar voor:

  • Taxi bestellen
  • Limo Service
  • Taxi van en naar Schiphol

Taxi bestellen

U kunt een taxi boeken door het online reserveringsformulier in te vullen of door simpelweg te bellen. Taxi Crowne is zeven dagen per week te bereiken en hoopt u snel te mogen verwelkomen in één van de luxe taxi’s.