Taxi Amsterdam

Bent u op zoek naar een taxi in Amsterdam? Bij Taxi Crowne bestelt u gemakkelijk een taxi in omgeving Amsterdam zodat u snel arriveert op de plaats van bestemming. Taxi Crowne is een klant- en servicegerichte taxicentrale die garandeert dat u in één van de taxi’s optimaal comfort zult ervaren.

Taxi bestellen

Indien u een taxi wilt bestellen, kunt u eenvoudig gebruik maken van de reserveringsmodule op onze website. U vult de gevraagde gegevens in en binnen enkele seconden is de reservering geplaatst. Wilt u een rit naar buitenlandse steden als Brussel of Parijs? Neem dan telefonisch contact op.

Direct een taxi nodig?

Heeft u snel een taxi nodig? Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen uw last-minute-bestelling gemakkelijk verwerken. Dankzij Taxi Crowne hoeft u zich nooit zorgen te maken over het vervoer tijdens bijvoorbeeld een avondje uit of een weekendje weg. Taxi Crowne heeft een zeer betrouwbare deur-tot-deur-service: wij halen en brengen u waar en wanneer u maar wilt!

Kinderstoeltje of zitverhoging

Heeft u een maxi-cosi, kinderstoeltje en/of zitverhoging nodig? Bel dan direct na uw reservering met 06 11 11 18 18, geef aan voor welke leeftijd en dan zorgen we dat het in de taxi aanwezig is.

Taxi naar Schiphol

Naast het bestellen van een taxi voor een korte en eenvoudige rit, kunt u bij Taxi Crowne ook terecht voor vakantievervoer. Vertrekt u met het vliegtuig naar het buitenland, dan verzorgt Taxi Crowne uw vervoer van en naar Schiphol. Zo heeft u geen zorgen over parkeren en eventuele kosten die daarbij komen kijken.

Bestel uw taxi

Ervaar de service en comfort van Taxi Crowne en reserveer vandaag nog uw taxi. Vul daartoe het reserveringsformulier in. Taxi Crowne hoopt u snel als klant in één van de taxi’s te mogen verwelkomen.